מסעדת האחים חירק - תימנית אותנטית
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-9341473
![]()
שעות עבודה:
א,ב,ג,ד,ה, 09:00 - 16:00 ו, 08:00 - 15:00
מאכלים מזרחיים ותימניים אותנטיים, מרקים, מנות עיקריות, קינוחים, מאפים מיוחדים מהעדה התימנית, מחירים אטרקטיביים לכל כיס, מוניטין של 45
|
קייטרינג בופה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
076-8897877
![]()
איזור שירות: אזור תל אביב והמרכז
שעות עבודה:
א,ב,ג,ד,ה, 10:30 - 16:00 ו, 06:00 - 14:00
מסעדה כשרה במשך השבוע עם מבחר ארוחות עיסקיות מלאות. גם אוכל מוכן במשקל, בימי שישי הופכת ליריד אוכל (קייטרינג) לקחת עם מבחר מגוון, מעל 180 סוגי מאכלים, בטעם של בית ועם נגיעה של שף בופה גם מציעה הזמנות קייטרינג מוכנות
|
תאי צ'ו - מטבח תאילנדי
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
076-8606514
![]()
איזור שירות: אזור תל אביב והמרכז
שעות עבודה:
א,ב,ג,ד,ה, 012:00 - 20:00 ו, 016:00 - 20:00
מבשלת אוכל תאילנדי אמיתי ומשתמשת במוצרי בשר, דגים ופירות ים איכותיים. רוב מרכיבי האוכל מיובאים מתאילנד, מה שמקנה לאוכל את הטעמים האקזוטיים ממש כמו בתאילנד. כידוע האוכל התאילנדי יכול להיות מאוד חריף, אך לא בהכרח. ברוב המנות ניתנת האפשרות לבחור רמת
|







מתחם קולינרי בצמוד לשוק במרכז העיר כפר סבא פונים לכל קהל היעד ובעיקר מתחם של כל סוגי המסעדות.














מיוזיקל בוטיק שטיינברג - במסעדה שלנו תוכלו לחגוג כל אירוע משמח בחייכם. ימי הולדת, מסיבת רווקות/רווקים, בר מצוות, בריתות ועוד. בסופי שבוע מוסיקה LIVE, במסעדה מציעים מטבח רוסי אירופאי תוך התאמת מאכלים לאירועים סגורים לפי עדות. שירות אישי ואדיב לכל לקוח, בואו להנות מחווית האוכל הכי טעים שיש !!!







בכור את שושי הוקמה בשנת 1966 בפרדס כץ על ידי סבא בכור ז"ל ובמשך הזמן הצטרפה אליו ביתו שושי. בשנים הראשונות הייתה זו מסעדת פועלים קטנה שעבדה בעיקר עם אנשי השוק שהיה ממוקם סמוך ובישלו שם סירים קטנים, מנות מיוחדות כאשר בכל יום הייתה מנה שונה. כיום המסעדה התפתחה וגדלה וכעת נפתח סניף נוסף בפתח-תקווה. מסעדה כשרה אבל אין תעודה. מבצעים משלוחים ** המשלוחים כרוכים בתשלום














אנחנו בערוסה הישראלית יצרנו מנה שהיא הארוחה הישראלית המושלמת, בדג, או בירקות, כל אחד יכול להנות בערוסה. מגישה ארוחת בוקר , ארוחת צהריים , מסעדה , משקאות ו- קפה. עושים משלוחים. מתאים לקבוצות. מתאים לילדים. מקומות ישיבה בחוץ, נסו את הערוסה ותופתעו מן המנה החדשה שכובשת את המדינה.







הג'חנון של אמא משמרת את המסורת של המטבח התימני האותנטי: הג’חנון, הקובנה, המרק התימני, החמין החם והעשיר של שבת בבוקר ועוד מנות רבות וטובות הכול תוצרת עצמית. ג’חנון יותר מכל מוצר אחר צריך להכין באהבה ועם הרבה סבלנות הנדרשת בפתיחת הבצק ובאפייה.קייטרינג ואירועים לעסקים פרטיים שבת חתן, חינה תימנית ועוד







ברוכים הבאים! מזמינים אתכם לבוא להנות מאוכל מענג ומפנק ומאירוח כיד המלך, חגיגה יוונית, ישראלית וים תיכונית, כל יום הופעות של זמרים ואומנים אורחים, באווירה מהנה ומלאת שמחה. תפריט בשרים עשיר, מנות פתיחה מפנקות, אלכוהול ובירות להקפיץ את מצב הרוח!!!







מחפשים כוח אדם למסעדות ולא יודעים לאן לפנות? הגעתם למקום הנכון! אולביק שירותי אחזקה וכוח אדם מספקת עובדים למסעדות ובתי מלון: טבחים, שוטפי כלים ומלצרים. לפרטים נוספים חייגו ונשמח לעמוד לשירותכם!







מעדנייה ביתית אוכל ביתי כשר מכול העדות ע"י השף אלי שלמד מבית סבתות.ניתן להזמין קייטרינג עם משלוחים עד הבית ולבוא להתארח במסעדה ולהנות מאוכל נפלא במקום.







פונדקי איילון - מסעדת גריל ובשרים ותיקה ובעלת מונטין המציעה מגוון רחב של בשרים הטריים ואיכותיים ביותר.







כתובות- תל אביב- רחוב הארבעה 17, ת"א חיפה- מרכז קסטרא, רחוב פלימן 8, חיפה קריית ביאליק- מרכז קריון, דרך עכו 192 מינה טומיי -"הכל שקוף" ביפנית, היא מסעדה אסייתית ייחודית, המתמחה בקולינריה האסייאתית כבר למעלה מעשור. מינה טומי אינה "רק" מסעדה, אלא מקום בילוי, כזה המעניק חוויה שמגלמת בתוכה "קפיצה קטנה למזרח", המטרה שלנו היא להפוך את הארוחה למסע ססגוני חוצה יבשות ותרבויות, שבו הלקוחות יכולים להריח את התוצרת, להתמכר לצבעונית ולהתמסר למטעמי המטבח הרחוק. המטבח של מינה טומיי מבוסס על חמישה מטבחים ששואבים את השראתם מחמישה שווקים במזרח הרחוק שכל כך דומים, אך יחד עם זאת כל כך שונים. חמישה שווקים שמרכזים לתוכם את תמצית התרבות המקומית ומשלבים בהרמוניה: טעמים, ריחות, צבעים, שפות, מנהגים, צלילים, צפיפות וסקרנות המתגבשים לכדי חוויה קולנירית אסייתית ייחודית ומפתיעה. השאיפה שלנו היא להישאר כמה שיותר נאמנים למנה המקורית, גם בטעם וגם בצורת ההגשה. חומרי הגלם שמשמשים אותנו נבחרים בקפידה וללא פשרות, הדגים טריים, הבשרים מיושנים, הירקות והפירות עונתיים. כל אלו תורמים ליצירת תפריט דינמי, מקורי ואיכותי.